Foto van het Bètabuilding gebouw
Luchtfoto van het Betabuilding in de Teleport van Amsterdam

Bereikbaarheid

Per auto

Het gebouw ligt ten westen van de ringweg A-10 en is goed bereikbaar via de afslagen S102 en S103. De reistijd naar Schiphol bedraagt ongeveer 15 minuten. Het hele Nederlandse snelwegennet is via de A-10 direct toegankelijk. De belangrijkste steden in de Randstad zijn binnen het uur bereikbaar.

Route Reistijd
Naritaweg - The Hague 40 minutes
Naritaweg - Utrecht 35 minutes
Naritaweg - Rotterdam 50 minutes

Openbaar vervoer

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het NS-station Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand (7 -10 minuten). Bij het NS- station zijn tram-, metro en buslijnen naar vele bestemmingen in de regio. Voor Bta Building is een bushalte met directe verbindingen naar station Sloterdijk en Haarlem.

Taxi

Voor NS-station Sloterdijk is een taxi- standplaats. De loopafstand tot het NS-station is 7-10 minuten.

Fiets

De Naritaweg ligt aan de hoofdfietsroute van de Amsterdamse regio. Via het Westerpark is Amsterdam Centrum zeer goed bereikbaar.