Foto van het Bètabuilding gebouw

Nieuws (klik om artikel te lezen of te sluiten)

15-12-2016 : Fijne feestdagen en een succesvol 2017!

Bij Bèta Building kijken wij terug op een geslaagd 2017. Wij wensen u alvast hele gezellige Kerstdagen en een succesvol 2017!

Langs deze weg willen wij alle relaties bedanken voor de plezierige samenwerkingen van dit jaar. Wij kijken alweer uit naar een fijne samenwerking in het nieuwe jaar.

Met feestelijke groet,
Bèta Building

04-12-2014 : Tweede elektrische oplaadstation gerealiseerd!

In overleg met haar huurders heeft Bèta Building een tweede oplaadstation ten behoeve van elektrische auto's geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om 4 auto’s tegelijkertijd op te laden!  

Het plaatsen van een extra elektrisch oplaadstation sluit aan op het duurzame karakter van het gebouw. Bèta Building beschikt naast de oplaadstations ook over energielabel-A.

In de afgelopen periode is tevens de fietsenstalling uitgebreid. De nieuwe fietsenstalling levert een verdubbeling op van het aantal "parkeerplaatsen" voor onze fietsers!

16-12-2013 : “Stook u niet gek deze winter”
Nu de winter weer haar intreden heeft gedaan, is de periode van de kachel opstoken ook weer aangebroken. Helaas gaat deze periode ook vaak gepaard met flinke stookkosten. Iets waar u als ondernemer uiteraard niet op zit te wachten. Bèta Building maakt gebruik van stadsverwarming. Het gebruik van stadsverwarming in combinatie met een goede isolatie zorgt ervoor dat wij de stookkosten voor onze huurders beperkt kunnen houden. Goed voor de natuur en voor uw portemonnee. Dat is wel zo prettig!
16-09-2013 : "BÈTA-FLEX één van de goedkoopste in haar soort"


Uit een onlangs gehouden vergelijkingsonderzoek* is gebleken dat Bèta-Flex één van de goedkoopste oplossingen is voor de kleinere en flexibele huurder.

Het onderzoek werd gehouden onder meerdere aanbieders van flexibele kantoorruimtes in het gebied rondom Amsterdam-Sloterdijk. 

Het verschil in prijs wordt mede veroorzaakt door het verschil in netto en bruto vierkante meters.
De meeste aanbieders bieden hun kantoorunits in bruto vierkante meters aan. In werkelijkheid (in netto vierkante meters) blijken de units veel kleiner te zijn dan het gewenste metrage. Hierdoor betaalt de huurder per vierkante meter kantoorruimte een veel hoger bedrag. 

Bèta Building biedt daarentegen haar units in netto vierkante meters aan. Als een huurder in Bèta-Flex een kantoorunit van 50 vierkante meter huurt, dan beschikt deze ook daadwerkelijk over 50 vierkante meter kantoorruimte. 

Daarnaast hanteert Bèta-Flex all-in prijzen per unit. Dit betekent dat de verhuurprijzen inclusief servicekosten én een aandeel in de algemene ruimte zijn.
Bij diverse concurrerende aanbieders komen dergelijke kosten (achteraf) nog eens
bovenop de vierkante meter prijs. Hierdoor zijn deze aanbieders onderaan de streep een stuk duurder dan Bèta-Flex. 


*Onderzoek is gehouden door offertes van verschillende aanbieders van flexibele kantoorplekken met elkaar te vergelijken. Bij het onderzoek is uitgegaan van een standaard unit van 50 vierkante meter.

01-12-2012 : Oplaadstation elektrische auto's

Oplaadstation elektrische auto's

Aan de voorzijde van Bèta Building is begin december 2012 een dubbel oplaadstation voor elektrische auto's geplaatst. Iedere huurder en bezoeker kan (tegen een kleine vergoeding) haar/zijn elektrische auto opladen.03-09-2012 : Glasvezel in Bèta Building

Glasvezel in Bèta Building

Bèta Building is volledig aangesloten op het glasvezelnet. CCare ICT verzorgt voor Bèta Building en de in het gebouw gevestigde bedrijven het gebruik van internet, telefonie, et cetera via de glasvezelverbinding.

01-09-2012 : Beta-flex units

 
Bèta-Flex units
Bèta Buildings biedt vanaf augustus 2012 op de begane grond van het gebouw aan de Naritaweg 106 te Amsterdam volledig afgebouwde ("alleen nog het meubilair inhuizen ") kleine units te huur aan. Iedere unit is voorzien van een
glasvezelaansluiting. De units – vanaf 30 m2 tot 350 m2 – kunnen voor een korte periode gehuurd worden. De huurprijs voor een unit van 30 m2 bedraagt €  500,- exclusief B.T.W.

Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en een aandeel in de algemene ruimte.

De eerste huurder van een Bèta-Flex unit is PBP Research.01-07-2009 : Energielabel A

Bèta Building ontvangt het energie A-Label. Dit betekent dat het energieverbruik, in vergelijking met andere kantoorgebouwen, zeer laag is!