Foto van het Bètabuilding gebouw

Bèta Building weergeven op een grotere kaart

Locatie

Bta Building ligt in het kantorenpark Amsterdam Teleport aan de westzijde van de stad. In Sloterdijk / Teleport zijn onder andere gevestigd Deloitte, De Telegraaf, Reed Elsevier, DPA, CITCO, de Belastingdienst en XS4ALL.

Parkmanagement

Lokale ondernemers, gebouweigenaren en de gemeente Amsterdam hebben enkele jaren geleden de Stichting Parkmanagement Amsterdam Teleport opgericht. De belangrijkste doelen van de stichting zijn het gezamenlijk handhaven en, waar mogelijk, verbeteren van het karakter en de kwaliteit van Teleport.

Het beheren en verbeteren van een goede werkomgeving staat centraal. Daarnaast is een beheerplan ontwikkeld voor de wegen, voetpaden, straatmeubilair en openbare groenvoorzieningen.

Een ander belangrijk aandachtspunt van de stichting is (sociale) veiligheid. Surveillance, gebouw- en routebewaking en extra openbaar vervoer zijn het resultaat. 's Nachts en in het weekend worden extra surveillancerondes gemaakt.

Een ander belangrijk project is het parkeer- en mobiliteitsplan.

Park & Ride Sloterdijk

Naast de gebouwgebonden parkeervoorzieningen zijn er in de omgeving openbare parkeermogelijkheden. Bij het NS-station Sloterdijk kan voor 5,50 per dag kan de auto op het terrein gestald worden en krijgt men een openbaar vervoerkaart (retour) naar Amsterdam Centrum of Amsterdam Zuidoost. Het normale tarief (exclusief openbaar vervoerkaart) bedraagt 1,50 per uur met een maximum van 14,50 per dag.