Foto van het Bètabuilding gebouw

Huidige huurders

Arup, een groot internationaal ingenieursbureau (constructies, installaties, geïntegreerde projecten), dat in hele wereld als adviseur betrokken is bij uiteenlopende bouwprojecten. Het bedrijf is opgericht in 1946 als constructie- adviesbureau. Het Sydney Opera House is het eerste project waarmee Arup een naam in de (bouw)wereld wordt. Daarna volgt Centre Pompidou in Parijs. Sindsdien is Arup een echte multidisciplinaire organisatie. Voor de Olympische spelen in Beijing zijn vele gebouwen (mede)ontworpen en heeft Arup zijn reputatie als innovatief adviseur en leverancier van duurzame oplossingen bevestigd. www.arup.com

Visions Connected is opgericht met de visie dat video de communicatie tussen mensen gaat veranderen. Visuele communicatie zal de komende jaren revolutionaire veranderingen ondergaan en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzamer leven. www.visionsconnected.com

Naast Arup en Visions Connected zijn er verschillende kleinere bedrijven in het gebouw gehuisvest.